Panel rasprava u Poreču

Postani poduzetnik nakon sportske karijere!

0

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 25. listopada 2021. u Dvorani Žatika (lijevo od glavnog ulaza u prizemlju), s početkom u 12.00 sati održati će se panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“.  

Na panel raspravi sudjelovat će predstavnici Grada Poreča, Sportske zajednice grada Poreča, Poduzetničkog inkubatora Poreč te uspješni sportski poduzetnici koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime sportaša.

 

Teme su usmjerene na značajnosti sporta za fizičko i mentalno zdravlje, sport u gradu Poreču, problematiku nakon završetka sportske karijere, predstavljanje mogućnosti i projekta Endurance te primjere dobre prakse. Pozivaju se svi sportaši i sportašice, poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju sportskog poduzetništva u okruženju i šire.  

Panel rasprava je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice do ponedjeljka 25. listopada do 9.00 sati.  

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa