Rockwool raspisao natječaj za prestižne stipendije 14. godinu zaredom

0
Dobitnici Rockwoolove stipendije 2019. godine
Dobitnici Rockwoolove stipendije 2019. godine

Tvrtka Rockwol Adriatic je već 14. godinu zaredom u sklopu programa „Je li plava boja vaše latice?“ raspisao natječaj za učeničke i studentske stipendije. Osim stipendija, stipendistima nudi i praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna odnosno učenička od 10 tisuća kuna saznat ćemo tijekom prosinca, a natječaj je otvoren do 7. studenog 2021. godine do 23:59 sati.

Novost je što od ove godine svoje prijave kandidati mogu isključivo slati u elektroničkom obliku i to na email adresu stipendije@rockwool.com.

„Jako se veselimo 14. generaciji naših stipendista. Naš program stipendiranja se kroz godine nadograđuje i mijenja te postaje sve bolji. Novost koju smo uveli ove godine je zapravo naš doprinos digitalizaciji društva i očuvanju resursa i okoliša. Naime, za razliku od svih prijašnjih godina, naši kandidati svoje prijave mogu slati isključivo mailom. Mislimo da će tako biti puno lakše i našim kandidatima jer komunikacija u digitalnom obliku je dio njihove svakodnevice“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Rockwool  je  kroz 13 generacija do sada stipendirao 111 učenika i studenata i vjeruju kako je uloženih više od 2,5l milijuna kuna njihov odličan doprinos razvoju društva. Za ovaj program udruge eSTUDENT dodijelila je šest zlatnih indeksa u kategoriji najboljih programa stipendiranja studenata u državi.

O uvjetima natječaja više pročitajte OVDJE.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa