MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

0
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Harvey Norman jedno je od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice. Njihova poslovna filozofija temelji se na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi svojim znanjem, iskustvima i pozitivnim razmišljanjem. Sada nude priliku za rad u ugodnoj radnoj okolini i uspješnom okruženju. Traže odgovorne, motivirane, kompetentne i ambiciozne ljude za radno mjesto Skladištar (m/ž) u Puli. Poželjna je minimalno srednja stručna sprema te 1-2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Na ovaj oglas se možeš prijaviti najkasnije do 26. listopada.

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Trenutno su u potrazi za Radnikom na pripremi i eksploataciji sirovine (m/ž). Biti ćete dio tima rudarskog pogona na površinskom kopu u sklopu tvornice cementa u Koromačnu. Potrebno je imati Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje radnim strojevima (utovarivačem, damperom), a svoj životopis im možeš poslati do 29. listopada.

AMS je u potrazi za Talent Acquisition Specialistom (m/ž). Kao Talent Acquisition Specialist bit ćeš odgovoran/odgovorna za isporuku najviše razine zadovoljstva kupaca. Uloga će uključivati svakodnevnu vezu s klijentom, upravljanje opterećenjem kao i sastavljanje inovativnih strategija financiranja kako bi se u potpunosti ispunila njihova očekivanja. Potrebna je jaka usmjerenost na kupca i izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost izgradnje dugotrajnih odnosa s klijentima. Ako te ovaj posao zainteresirao, javiti im se možeš do 12. studenog.

 

heloo je hrvatska tvrtka koja brine o korisnicima vodećih europskih i svjetskih tvrtki, kao i inovativnih mladih tvrtki iz različitih industrija - od mode, gaminga do putovanja. Zapošljavaju gotovo šest stotina govornika stranih jezika u cijeloj regiji. Ako govoriš francuski i engleski, onda je pozicija Specijalist za brigu o korisnicima - francuski i engleski jezik (m/ž) baš za tebe. Nude kompetitivnu plaću i ugovor na puno radno vrijeme, opciju izbora između rada od kuće bilo gdje u Hrvatskoj ili rada iz njihovih udobnih ureda u Zagrebu i Varaždinu, mogućnost prijave preferiranih radnih smjena i još puno toga. Provjeri sve i prijavi se najkasnije do 6. studenog.

Euroart93 je u potrazi za UX/UI Junior Designerom (m/ž). Potrebno je poznavanje aplikacija Adobe Creative Suite (Sketch, Framer, Figma i Invision Studio su plus) te barem 2 godine iskustva. Nude rad od doma, plaćene edukacije, fleksibilno radno vrijeme i još mnogo toga. Više o ovom oglasu provjeri do 1. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa