plava kamenica:

'Jučer smo nažalost uglednu konobu zatekli u najlošijoj formi'

0
Foto: https://plavakamenica.hr/
Foto: https://plavakamenica.hr/

Svi katkad gadno pogriješimo u svom poslu. Zato restorane ne nikad ocjenjujemo po jednoj ili dvije pogreške. Ali kad se tijekom dvosatnog ručka nagomila niz teških pogrešaka, bojimo se da nešto duboko i važno nije u redu. O valbandonskoj konobi Alla Beccaccia dosad smo objavili pregršt umjereno do izrazito pohvalnih tekstova. Ova recenzija, nažalost, mora biti negativno intonirana, piše Plava kamenica. Prenosimo dio članka u nastavku.

Tehnički gledajući, glavni je razlog biftek. Naručili smo medium rare, da bismo dobili popuno karboniziran, uništeni komad govedine koji je u najdebljem dijelu presjeka bio skoro jednako smeđ kao izvana. Debakl s biftekom spada u greške koje se događaju, premda moramo priznati da unatrag najmanje pet godina nigdje nismo dobili toliko prepečeni biftek.

 

Konobarima je bilo neugodno kad smo im pokazali što su nam donijeli, pa su biftek profesionalno i pošteno maknuli s računa.  No, biftek je bio samo vrhunac jučerašnjih problema u Valbandonu, piše Plava kamenica gdje pročitajte ostatak recenzije.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa