Sport u Poreču za vikend privukao četiri i pol tisuće gostiju

0

Poreč je krajem prošloga tjedna ugostio najveći regionalni sajam i konferenciju o sportu – peto izdanje Sport Festa u dvorani Žatika, dok se istovremeno u Zelenoj laguni – dvorani Intersport odvijalo međunarodno prvenstvo u karateu za više kategorija.

Sve su te manifestacije u razdoblju od 14. do 18. listopada u Poreč privukle 4,5 tisuće gostiju, a ostvareno je 15.533.noćenja, što potvrđuje važnost povratka manifestacija u grad, posebno u pred i posezoni.

Dodajmo i kako je tijekom cijelog listopada Poreč domaćin brojnim međunarodnim sportskim manifestacijama, poput već održanih 5150 triatlona o biciklističke utrke Istria300, dok će u tjednu pred nama sportske dvorane Žatika i Intersport ugostiti Europsko natjecanje u mažoretu i twirlingu, na kojima se očekuje 1100 sudionika. Istovremeno, tijekom cijelog listopada održava se i Mjesec poduzetništva u Poreču, kao i Zlatni zub, festival komedije i smijeha, koji u porečko kazalište iduća dva tjedna dovodi tri kazališne predstave: „Savršeni partner“ Teatra Gavran, „Cabaret Valeska“ i „Fešta“ Teatra Exit.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA