ispljunula ju čim je osjetila čudan okus

Učenik u Fažani ulio nastavnici dezinficijens u čašu vode

0
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Nakon što se ovog ponedjeljka u osnovnoj školi u Fažani dogodio incident u kojemu je jedan učenik ulio učiteljici čašu s vodom dezinficijens, svi su akteri priče izrazili žaljenje. Srećom sve je prošlo zasad bez većih zdravstvenih posljedica za nastavnicu glazbene kulture koja ostaje na bolovanju do 26. listopada.... Učiteljica je ispljunula vodu čim je osjetila čudan okus te je nakon toga slučaj prijavila policiji, piše Jutarnji.

Iz službe za odnose s javnošću Ministarstva znanosti i obrazovanja kažu da su od ravnateljice zatražili očitovanje o ovom slučaju, piše Jutarnji.

 

– Škola je poduzela sve potrebne radnje, a o događaju su, sukladno protokolu, obaviještena nadležna tijela (policija i Centar za socijalnu skrb). Obavljen je i razgovor s majkom učenika, a učeniku je izrečena pedagoška mjera strogog ukora. Majka se obratila psihologu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, a učenik će imati i savjetodavne razgovore sa psihologinjom škole, ističu u resornom ministarstvu. Ravnateljica Marijana Starčić kaže da su u školi nakon ovog nemilog incidenta svi žalosni. - Svi smo jako tužni zbog toga što se dogodilo. Učenik to nije namjerno napravio i inače je uzornog ponašanja, veli ona, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa