Klub Gea Pula

U pulskom Max Citiyju promocija kalendara Ne ću ben, sad je ura

0

Na konferenciji za medije u Max City Pula, Klub Gea Pula je predstavio kalendar 'Ne ću ben, sad je ura' za 2022 godinu mlade autorice Adrijane Radolović Rajko, koja već drugu godinu zaredom osmišljava Gein kalendar. Osim predstavnica Kluba Gea Pula, autorice Adrijane Radolović Rajko, medijima su se obratili i predstavnici centra Max City Pula, pokrovitelja ovogodišnjeg kalendara. Direktor Stevan Muidža i voditeljica marketinga Loreta Boneta. Direktor Muidža napomenuo je da dugi niz godina centar pomaže Klubu Gea s obzirom da su prepoznali važnost programa podrške koji Klub Gea pruža oboljelima.

Kalendar je osmišljen u duhu Ružičastog mjeseca s ciljem podizanja svijesti o važnosti redovitih preventivnih pregleda i samopregleda dojki pod ovogodišnjim sloganom Kluba Gea Pula „NE ću ben, sad je ura!“.

 

Adrijana Radolović Rajko, mlada mama, žena, odgojiteljica u dječjem vrtiću, osoba puna ljubavi i životne radosti, osmislila je kalendar namijenjen svim ženama ali i muškarcima da ih podsjeti koliko je važno iskoristiti svaki trenutak života za ispunjenje snova i želja. Sad je ura za voljeti sebe, a voljeti sebe znači i brinuti o svom zdravlju jer je ono najveća vrijednost koju imamo i omogućava nam da živimo život kakav želimo. Stoga ne zaboravi na pregled. Ne ću ben, sad je ura!

Stihovima na naslovnici kalendara mlada je autorica potaknula žene da se bore za svoje snove, da žive život punim plućima, uživaju u svakom trenutku. Upravo je sreća i život bez stresa i negativnih emocija jedan od preduvjeta zdravlja.

Kalendar je tiskan uz pokroviteljstvo Max City Stoja koji su u tu svrhu donirali Klubu Gea Pula 5.000 kn, te bez ove donacije ne bi bilo moguće tiskati kalendar. Grafički dizajn i tisak kalendara potpisuje i donira Klubu Gea Tiskara Digi-color iz Pule.

Mladi ljudi velikog srca: Marita Berleković, Goran Paus, Gorica Paus, Lorena Juričević - Tominić, Martina Žgrablić, Karlo Siljan, Andrea Catela, Paolo Catela, Katia Gortan, Ervin Gortan, Tajana Radanović Manuela Radolović, David Radolović i dijete Ella Radolović spremno su se odazvali inicijativi mlade autorice i pozirali kako bi Gea i ove godine imala poseban kalendar s fotografijama iz kojih pršte emocije. Nije lako stati pred objektiv fotoaparata znajući da će na fotografijama kalendara ući u domove brojnih obitelji. Stoga im autorica kalendara članice Kluba Gea Pula od srca zahvaljuju.

Kalendar, putem kojeg će Klub Gea Pula prikupljati donacije za svoj rad u skopu humanitarne akcije „Pregledom do osmijeha“ bit će dostupan tijekom predstojećeg vikenda od 11-13 sati i od 16-18 sati na info punktu, razina 0 u Max City-u, a građani svoj primjerak mogu nabaviti u prostorijama Kluba u Nobileovoj 1 u Puli, kao i narudžbom na info@geapula.hr.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa