Nemate uvjete za samoizolaciju? Županija vam je dužna osigurati smještaj

0

Uslijed pandemije uzrokovane Corona virusom, Istarska županija dužna je organizirati smještaj osoba kojima je izrečena mjera samoizolacije s područja Istarske županije koje nemaju mogućnosti na siguran način izdržati mjeru samoizolacije u vlastitom angažmanu. Tako je 8. listopada Županija objavila poziv na dostavu ponuda za usluge smještaja organizirane karantene. Rok za dostavu ponuda istekao je 14. listopada u podne.

U pozivu na dostavu ponuda opisan je prostor za samoizolaciju, koji mora biti smješten na mjestu, tj. lokaciji koja nije u neposrednom kontaktu s drugim objektima i mora biti diskretno zaklonjen. Prilaz prostoru mora biti omogućen vozilima. Prostor mora imati minimalno 24 smještajne jedinice s mogućnošću povećanja broja smještajnih jedinica. Smještajne jedinice moraju osigurati autonomni boravak za svaku osobu pojedinačno. Smještajna jedinica mora imati zaseban ulaz/izlaz. Uz smještajnu jedinicu također, potreban je prostor za voditelja prostora za samoizolaciju.

Procijenjena vrijednost nabave je 195 tisuća kuna. Ugovor traje četiri mjeseca a mjesto pružanja usluge je područje Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa