MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU

U srijedu panel rasprava 'Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini'

0

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 13. listopada  u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13.00 sati održati će se panel rasprava „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“.

Na panel raspravi sudjelovati će predstavnici Grada Poreč, Istarske razvojne agencije, Udruženja obrtnika Poreč, Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime na lokalnoj i regionalnoj razini. Pozivaju se svi poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju poduzetništva u okruženju i šire.

 

Panel rasprava  je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/EGs4kFo4NFsLdb8X7 do srijede 13. listopada do 09.00 sati.

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA