Filmska potjera

Bježao policiji po Puli: ulovljen tek nakon što mu je pukla guma

0

Pulska prometna policija je 10. listopada oko 15,20 sati u Ulici 43. Istarske divizije, zatekla automobil Volvo, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak. Vozač je prije zatjecanja, naglo povećao brzinu kretanja te se oglušio na svjetlosne i zvučne signale policije i nastavio vožnju Ulicom Dinka Trinajstića.

Dolaskom do raskrižja s Kukuljevićevom ulicom ušao je u raskrižje bez zaustavljanja te preko pune crte nepropisno pretjecao automobil. Potom je iz Pazinske ulice skrenuo u Scalierovu ulicu i nastavio vožnju u suprotnom smjeru i prelazeći vozilom preko rubnjaka gdje je probušio prednju gumu te se zaustavio u ulici Alfreda Štiglića.

Osim navedenim prekršaja utvrđeno je da vozač upravlja automobilom bez da je vezan sigurnosnim pojasom,  prije stjecanja prava na upravljanje, te je odbio testiranje alkohol i droge. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen i smješten u posebne  prostorije policijske postaje te će tijekom dana 11. listopada biti prepraćen na nadležni sud.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa