istria 300

Raspored propuštanja vozila u Motovun za vrijeme utrke

0
Motovun (foto: Kristian Stepčić Reisman)
Motovun (foto: Kristian Stepčić Reisman)

Reagirajući na protestno pismo Općine Motovun glede prometa tijekom utrke Istria 300, pulska firma Bike Triangle poslala je našem portalu i Općini Motovun email "sa željom dostave preciznijih informacija o prometnoj regulaciji na dan 9. listopada na području Općine Motovun i Grada Pazina, a sa ciljem predstavljanja vremenskih razdoblja kada će se promet propuštati u Motovun i iz Motovuna te načina na koji će se to regulirati."

"Dodatno objašnjenje, dajemo kako bi se građanima olakšalo planiranje svojih aktivnosti na dan održavanja utrke.", pišu u toj tvrtki. Raspored prenosimo u nastavku.

Karojba - Motovun - Livade
1. situacija 09:15-10:45h – potpuno zatvaranje prilaza Motovunu te izlaza iz Motovuna iz svih smjerova. Alternativni pravac je preko Ponte Portona – Vižinade – Karojbe. Iz Karaojbe do Motovuna vozila će se propuštati kontrolirano prema nailasku sudionika.
2. situacija 10:45-11:15h redovan promet prema Motovunu i iz Motovuna najdalje do Karojbe gdje se vozila usmjeravaju prema cesti Vižinada - Baderna. Ovo vremensko razdoblje je okvirno i može biti kraće i duže, a konačno će se definirati vrijeme otvaranja i zatvaranja prema pozicijama natjecatelja na trasi.
3. situacija 11:15-17:00h propuštanje u smjeru utrke u određenim tenucima kada će frekvencija prolaska sudionika biti rijeđa (prijedlog alternativnog pravca za ulazak u Motovun je Ponte Porton-Vižinada-Karojba) te izlazak iz Motovuna isključivo u smjeru prema Livadama.

 

Podberam - Kičer
1. situacija 08:45-10:00h zatvoreno
2. situacija 10:00-11:00h redovan promet 
3. Situaciju 11:00-14:00h zatvoreno - alternativni pravac za ulazak u Pazin iz smjera Baderne je Tinjan-Sv. Petar u šumi-Pazin ili Baderna- Istarski Y – Rogovići – Pazin

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa