Lorena Mudražija

Labinjanka izdala knjigu o postizanju trajne sreće

0
Lorena Mudražija
Lorena Mudražija

„Odlučila sam da ću to vrijeme iskoristiti najbolje što znam. Uostalom, kada će mi se više u životu pružiti prilika da imam toliko vremena za sebe. U izolaciji sam otkrila predivne audio knjige i naučila puno stvari“, pozitivnim razmišljanjem komentirala je tada Lorena Mudražija, Labinjanka s tršćanskom adresom, prošlogodišnju situaciju uzrokovanu koronavirusom i zatvorena u svoja četiri zida, u vrijeme kad je cijela zemlja mjesecima bila u izolaciji.

A onda je svoje pozitivne misli odlučila podijeliti sa svima. Tako je ove godine pokrenula YouTube kanal pod nazivom „Moć promjene by Lorena“, a nastavak svega je izdanje njezine prve knjige Dnevnik uspjeha.

„Od ove godine počela sam se intenzivnije baviti istraživanjem kako da živimo bez patnje i u trajnoj sreći. U lipnju ove godine otvorila sam na YouTube i Instagram profil 'Moć promjene by Lorena' s namjerom da podijelim moja iskustva u potrazi za boljim životom“, kaže Lorena koja 25 godina radi i živi u Trstu.

„Moja knjiga je nastala kao želja da znanje i iznad svega iskustvo koje sam stekla podijelim s ljudima koji žele ekspandirati. Nisam uvijek bila sretna i zadovoljna kao sada. Spoznajom da cijeli moj život ovisi ekskluzivno samo o meni i mojim odlukama uzela sam život u svoje ruke. Do tada su mi uvijek drugi bili krivi za sve što mi se je događalo. Bila sam u ulozi žrtve. Otkrićem da naše misli kreiraju našu stvarnost prešla sam s riječi na djela. Misli su loš gospodar ali dobar sluga, pa tako kontroliranjem misli moj život je uzeo totalno drugi smjer; onaj koji ja želim“, kaže autorica knjige dodajući kako je knjiga namijenjena svima koji osjećaju potrebu da preuzmu kormilo svog života.

„Dnevnik uspjeha napisan je u dva djela. Prvi dio je teoretski i daje savjete kako polako krenuti s promjenama u svakodnevnom životu. Drugi dio je radni dio i ispunjava se 60 dana ujutro i navečer. Radni dio je najbitniji jer bez prakse nema pomaka, ističe Lorena dodajući i da je važno da se vježbe rade svakodnevno, po deset minuta ujutro i navečer.

„Jedino ako postoji kontinuitet događaju se promjene. Tako stvaramo pozitivne navike. To su vježbe koje su meni pomogle da počinjem sagledavati iste situacije sa drugog kuta gledanja. Nadam se da će ova knjiga početi kotrljati kamenčiće prema ostvarenju želja i ciljeva koje si postavljamo“, pojasnila je Lorena čija će se promocija knjige održati 15. listopada u Zagrebu, na adresi: Sesvete, Savska cesta 84 u vremenu od 19 do 20 sati. (Tekst: Divna Knežević, foto: obiteljska arhiva)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa