Kava sa stavom: kava DIEMME

Doznali smo koju talijansku kavu piju ljudi sa stavom, a sada je dostupna i na našem tržištu!

0

Kava za jutro, kava za druženje, kava za energiju, kava za romantiku, kava za onaj savršeni trenutak potpunog prepuštanja i uživanja u životu. Velika je to odgovornost za jedan napitak i zato je pametno birati kvalitetno. Upravo takva, kvalitetna, zrnca predstavlja Diemme. Kažu, ovo je kava za istinske kavoljupce sa stavom, a mi dodajemo i s dobrom pričom.

Sve je krenulo u Padovi davne 1927. godine kada je otvorena mala obiteljska pržionica u vlasništvu obitelji Dubbini. Danas je to jedna od povijesnih talijanskih pržionica kave, a Diemme se i dalje uspješno razvija pod budnim okom treće generacije iste obitelji. Zahvaljujući iznimnoj strasti prema kavi i svemu što ona jest, od male obiteljske pržionice tijekom godina došli su do modernog industrijskog kompleksa vrijednog divljenja, a njihova kava ne prestaje pružati užitak svakom nepcu željnom uzbuđenja. Danas je Diemme kava prisutna u više od 45 zemalja svijeta a sada je dostupna i na našem tržištu.

Iz Diemme tvornice do domaćih kupaca dolazi asortiman koji će zadovoljiti svakog pojedinca, bilo da se radi o osobnim potrebama, ili potrebama ugostitelja, hotelijera... Riječ je o pažljivo biranim zrnima 100% Arabica kave - koja jamče vrhunsko iskustvo ispijanja omiljenog napitka.

U ponudi je linija za HoReCa klijente – „ORO“ u zrnu i Espresso point FAP kapsulama.

Predstavljamo i posebnu liniju za domaćinstvo: Blu“- mljevena kava, kava u zrnu i kava za moku te „Bianco“ – bez kofeina.  Tu je još i „L' espresso perfetto“ linija s posebno biranim sortama kave u kapsulama kompatibilnim s Nespresso aparatima.

A za one avanturističkog duha namijenjena je linija kave  „I Viaggi“ – s mljevenom kavom za sve namjene i biorazgradivim kapsulama kompatibilnim za Nespresso aparate: za sve one koji se žele otisnuti na posebno aromatično putovanje u šalici kave.

Za osobne potrebe Diemme asortiman možete potražiti na Nikas web shopu, a ubrzo će se naći i na policama omiljenih dućana te kao sastavni dio ponude poznatih restorana, caffe barova i hotela.

I zapamtite, Diemme nije samo napitak. Kava to nikada ne bi smjela biti. Diemme istražuje svijet kave i sve njezine aspekte. Vodi vas na hedonističko putovanje, širi kulturu ispijanja i pruža jedinstven osjećaj uživanja u vrhunskoj talijanskoj kavi. Caffé artigianale Diemme – vero italiano.

Za više informacija posjetite naše stranice https://nikas.hr/brand/diemme/

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa