Istarski župan Boris Miletić najpopularniji župan na Facebooku

0
Boris Miletić
Boris Miletić

Istarski župan Boris Miletić je najpopularniji i najuspješniji župan u Hrvatskoj na društvenoj mreži Facebook - pokazalo je najnovije istraživanje portala Župan.hr. Istraživanje je provedeno u kolovozu, a portal navodi da je tada župan Miletić imao 21.573 fanova, a sad ih već broji preko 22 tisuće.

„Gledamo li, pak, broj fanova u odnosu na broj stanovnika županija, najpopularniji je i dalje Boris Miletić“, piše Župan.hr.

Također, podsjećaju da je županom postao na svibanjskim lokalnim izborima, a u prošlogodišnjem istraživanju bio je i jedan od najpopularnijih gradonačelnika na toj mreži.

Komentirajući virtualnu popularnost, župan Miletić je istaknuo da je profil na Facebooku otvorio još 2010. godine, kao tadašnji gradonačelnik Pule, jer je htio maksimalno iskoristiti dvosmjernost te mreže za komunikaciju s građanima.

- Društvene mreže postale su dio naše svakodnevnice i pružaju niz prednosti, na prvom  mjestu omogućavaju direktnu komunikaciju s građanima. Posebno mi je važno da me građani putem Facebooka ili Instagrama imaju prilike upoznati i izvan politike i županijskih tema, kroz neke objave iz privatnog života. Ljudima je danas bitna autentičnost, kakav je tko čovjek, a društvene mreže su prostor koji daje tu neposrednost.  Drago mi je što imam tako velik broj pratitelja, što pokazuje da je sadržaj kojeg objavljujem ljudima interesantan, a vjerujem i koristan i informativan. Svojim prijateljima i pratiteljima na Facebooku mogu obećati da ću na isti način nastaviti i dalje – opušteno, iskreno i direktno!, poručuje župan Miletić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa