Malena Didi (5) dobila novo srce i zagrlila igračke

0
Foto: 24sata/privatna arhiva
Foto: 24sata/privatna arhiva

Došli smo kući prije tri dana i za sada pije terapije kojih se mora strogo pridržavati. Još mora biti ‘pod staklenim zvonom’. Ne smije biti u kontaktu s prehlađenima i bolesnima da ne bi došlo do odbacivanja organa. Didi je znatiželjna i postavlja puno pitanja. Zna da je imala operaciju jer ima ožiljke, no još je u dobi kad toliko ne shvaća što se zapravo dogodilo. Zna da je njezino srce bilo bolesno i da je sad zamijenjeno zdravim srcem, govori majka Sanela Maslić - Sabljak za 24sataNakon 39 dana provedenih u bolnici na uspješnoj transplantaciji srca, Diana Sabljak (5) vratila se kući u Rovinj, piše taj list.

No Sanela kaže da je Didi, kako je od milja zovu, presretna što je došla kući te vidjela bracu i seku. To su joj bile prve riječi. Kad je došla u svoju sobu, djevojčica se bacila u svoj krevet prepun igračaka i zagrlila ih sve redom, piše 24sata.

- Sretna je sad u svojoj sobi, ali voli zaviriti i u našu sobu jer je znatiželjna. Kad će moći izaći, još ne znamo. Moramo voditi računa o vremenskim uvjetima, a i bez maske ne smije nigdje. No važno je da smo svi na okupu i konačno kod kuće - s olakšanjem kaže majka, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa