Ivan Jakovčić u velikom interviewu govorio o top temama (video)

0
Ivan Jakovčić u podcastu Kadra35
Ivan Jakovčić u podcastu Kadra35

U Završju je podcast Kadar35 snimio, kako su objavili na Facebook stanici, "veliki životni intervju sa šjor Ninom Ivanom Jakovčićem".

"Jakovčić pet godina nije dao intervju i zato smo izuzetno ponosni što je baš nas primio i do kraja se ogolio. Preko dva i pol sata smo pričali o politici, životu, vinu, ženama, smrti, uspjehu, aferama... Enfant terrible naše politike, najaktivniji europarlamentarac, prvi i vječni predsjednik IDS-a, župan, saborski zastupnik, ministar, poduzetnik, golfer, poljoprivrednik i još mnogo toga je Nino bio i jos uvijek jest. Vraća li se u politiku, kakvo je stanje danas sa njegovom strankom, odnos sa Tuđmanom, Mesićem, Sanaderom, Milanovićem, zašto mu je najdraže danas biti na selu, što uzgaja, osobne priče i anegdote, neke ekskluzivne štorije nikad ispričane u medijima, saznat ćete u našem podcastu Kadar 35 na Youtube kanalu!", napisali su u uvodu.

"Opustili smo se u ležernoj atmosferi istarske konobe Agroturizam Montižel i bez zadrške i cenzure u skoro pa 3 sata prošli gotovo cijeli Jakovčićev zivot. Bilo je ježenja, smijeha, dobre zajebancije i pokoje psovke. Bistrina u njegovim očima i dječački osmijeh nam govori da nismo vidjeli sve od našeg istarskog barda.", piše Kadar35. Video u nastavku. (Foto i video: Facebook Podcast Kadar35)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa