Podignuta optužnica: 'Prijetio da će sve zapaliti i oduzeti joj dijete'

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 21. rujna ispitalo 23-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji i kaznenog djela prijetnje te je protiv njega pred Općinskim sudom u Pazinu podignuta neposredna optužnica, objavili su iz pazinskog Državnog odvjetništva.

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je od lipnja do 18. rujna 2021. u Umagu, u stanu u kojem zajedno živi sa svojom izvanbračnom suprugom, starijom dvije godine od njega, učestalo ju omalovažavao i vrijeđao te vikao na nju i zastrašivao ju, objavili su iz pazinskog Državnog odvjetništva.

 

Kada bi se ona požalila, tereti ga se da ju je vrijeđao i ponižavao te ju je u više navrata istjerao iz stana, a kada je ona odlučila otići od njega prijetio joj je da će joj učiniti, zlo kao i da će joj oduzeti zajedničko dijete čim se rodi (oštećenica je trudnica). Okrivljenika se tereti da je 17. rujna 2021., kada mu je oštećenica rekla da odlazi i da ne želi više ništa imati s njim, poslao joj poruke da će sve porazbijati i zapaliti kada dođe doma te joj zaprijetio što je kod nje izazvalo osjećaje omalovažavanja te se bojala za vlastiti život i zdravlje. Sud je usvojio prijedlog općinskog državnog odvjetništva i okrivljeniku 21. rujna 2021. odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, objavili su iz pazinskog Državnog odvjetništva.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa