Tražiš posao u Istri? Pronašli smo neke zanimljive oglase!

0
Ilustracija (foto: Sandra Šimunović/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Sandra Šimunović/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Govoriš njemački i želiš zaraditi iz udobnosti svog doma? City Connect traži pojačanje! Pridruži se veseloj ekipi na poziciji Specijalist korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž). Nude plaću 6.000,00 kn neto, dodatak za rad od kuće, izvrsne bonuse za svako postignuće – zaradi koliko želiš te napredovanje definirano razvojnim putem. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, javi im se do 5. listopada.

MAPEI CROATIA dio je velike Mapei obitelji koja više od 80 godina postavlja nove standarde na tržištu graditeljstva. Trenutno su u potrazi za Regionalnim stručnim suradnikom (m/ž) za rad u Istri, Kvarneru i Primorju. Posao uključuje stručnu podršku svim ciljnim skupinama uključenima u procese od projektiranja do izvođenja radova na objektima visokogradnje i niskogradnje, izradu tehnoloških rješenja, podršku arhitektima i projektantima kod izrade troškovničkih stavki i CAD detalja i slično. Potrebno je višegodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz građevinarstvo, a oglas ostaje aktivan do 4. listopada.

British American Tobacco & TDR (BAT) je u potrazi za Shift Team Leaderom (STL) SMD/THP - Voditeljem smjene SMD/THP (m/ž). Pridruži se globalnom top poslodavcu s 53.000 zaposlenih na više od 180 tržišta. Za potrebe svoje tvornice u Kanfanaru - Istra, u potrazi su za većim brojem zaposlenika različitih profila. Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a u slučaju povećane potrebe, moguće je produljiti radni tjedan, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Nude godišnji odmor u prosjeku trajanja od 25 radnih dana, razne bonuse, plaćeni topli obrok osiguran u njihovom restoranu, dodatno zdravstveno… Uvjete i druge pogodnosti provjeri na oglasu koji traje do 30. rujna.

 

TROHA INFINITUS kao vodeća hrvatska telemarketinška agencija, pouzdan su partner renomiranih europskih tvrtki. U pružanju Premium-usluge specijalizirani su za njemačko tržište. Kroz veliko povjerenje njihovih partnera, u Troha Infinitusu raste potražnja za pojačanjem pozitivnog i jakog tima te sada zapošljavaju na poziciji Agent za poslovne korisnike na njemačkom jeziku (m/ž).  Nude atraktivnu plaću u minimalnom iznosu od 6.000 do 10.500 kuna neto, mogućnost zarade bonusa na dnevnoj bazi, plaćenu obuku za posao… Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 3. listopada.

Roto dinamic vodeći je nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu prodaje s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 25 godina, a sada traže Prodavače (m/ž). Nude stimulativna primanja i nagrađivanje dodatnog doprinosa u radu te regres, božićnicu, uskrsnicu. Potrebno je imati srednju stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Svoj životopis im možeš poslati do 5. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa