radnice u maslinici

Rad u Wellnessu prava je prilika za učenje stranih jezika

0
Anamarija Cukarić i Lorena Andrečenko
Anamarija Cukarić i Lorena Andrečenko

Anamarija Cukarić iz Labina i Lorena Andrečenko iz Rijeke dvije su nove ovosezonske djelatnice u Olive garden spa & Wellness u rabačkoj Maslinici. Cukarić je zaposlena na recepciji Wellnessa, a Andrečenko daje klasičnu masažu. Međutim, nisu nove u svijetu rada, obje imaju radnog iskustva.

„Radila sam pet godina u praonici Maslinice i onda su mi ponudili ovaj posao“, priča Cukarić. “Nisam zažalila jer posao nije težak, a ekipa je super i bilo bi lijepo duže ostati ovdje. Primam goste, naručujem tretmane i naplaćujem usluge. Upoznala sam puno ljudi u ova tri mjeseca i usavršila svoj engleski, njemački i talijanski. Dolaze i Rusi, ali oni bolje razumiju moj hrvatski nego što sam ja naučila ruski“, smije se Anamarija, koja je završila srednju umjetničku školu u Puli, a od studija je odustala.

Recimo da je to privremena odluka jer nikad se ne zna.

Lorena Andrečenko je isto tako zadovoljna ekipom i poslom, jedino što joj ubrzani tečaj stranih jezika, koji se događa spontano, u kontaktu s gostima, nikao nije drag. „Naučila sam minimum minimuma! Po struci sam frizerka s tečajem klasične ručne masaže iz 2012. godine. Imam iskustva s masažom, ali prvi put radim u Wellnessu i nisam bila spremna na to da će me jezici toliko zezati. Ali, važno je da su gosti zadovoljni mojom masažom“, kaže ona i dodaje da se nada da su i kolegice zadovoljne njome jer ne isključuje mogućnost da se zadrži na ovom poslu. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa