Kamena vila kraj Bala izgleda spektakularno, a ima i wellness

0
Foto: Koridor27/Telegram
Foto: Koridor27/Telegram

U mjestu Bale u zapadnoj Istri pronašli smo spektakularnu Villu Malie okruženu idiličnim istarskim krajolikom kojim dominiraju vinogradi i maslinici. U pitanju je luksuzni smještaj za odmor od 360 četvornih metara u sklopu prostranog imanja. Kako doznajemo od vlasnika, kod stvaranja Ville Malie glavni ciljevi su bili osigurati prostranost i intimu, spojiti tradicionalno s modernim, osigurati mirni i opuštajući ugođaj za najviše osam osoba, piše Telegram.

Zanimljivo je kako se vila zapravo sastoji od dva dijela, katnice i prizemnice čije su fasade napravljene od istarskog kamena, a krov kuće od bijelih kupa kako bi se mogao dobiti i moderniji štih. Katnica se tako sastoji od prostranog dnevnog boravka s kaminom, kuhinjom, blagovaonicom i kupaonicom koji se nalaze u prizemlju. Prizemlje i kat povezuje pak galerija koja se nalazi u prostoru dnevnog boravka, dok je na katu smještena master soba s privatnom kupaonicom i pogledom na Bale.

U prizemnici se nalaze tri preostale spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu, ali i raskošna spa, wellness zona koja se sastoji od finske saune, grijanog unutarnjeg bazena s hidromasažom, kupaonice i tuš kabine. Sjajno je što sve sobe ondje imaju izlaz i na zajedničku terasu koja gleda na istok i ima pogled na okolno zelenilo, a gosti ondje neće ostati zakinuti ni za karakteristične i svima drage mediteranske mirise,  javlja Telegram.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa