Miletić i Ćakić Kuhar primili vodstvo istarskih antifašista

0
Sastanak u sjedištu Istarske županije
Sastanak u sjedištu Istarske županije

Istarski župan Boris Miletić i predsjednica Skupštine Istarske županije Sandra Ćakić Kuhar održali su 17. rujna u sjedištu Istarske županije u Pazinu, prvi radni sastanak od kada su stupili na dužnost s predstavnicima Saveza udruga antifašista Istarske županije - predsjednikom Brankom Oplanićem, tajnikom Lovrom Sangaletijem i članom predsjedništva Milanom Antolovićem.

 

Mjesec rujan je u znaku obilježavanja povijesnih Pazinskih odluka, stoga je bilo govora i o predstojećem Danu Istarske županije, koji se slavi upravo u spomen 78. godišnjice pripojenja Istre s maticom Hrvatskom. Za Istarsku županiju radi se o iznimno značajnoj svečanosti kojom se svi zajedno prisjećamo na antifašističke tekovine i velikane NOB-a.

Ovogodišnji dan Istarske županije obilježit će se u subotu, 25. rujna, svečanom sjednicom Skupštine Istarske županije, u pazinskom Spomen domu. Župan i predsjednica Skupštine upoznali su izaslanstvo SUA IŽ s planiranim protokolom i popratnim programom, koji je i ove godine usklađen s propisanim epidemiološkim mjerama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA

Do: 13.05.2022.

KRNICA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 17.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

DJELATNIK/ICA ZA RAD U ZABAVNOM PARKU

Do: 31.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA

Do: 01.06.2022.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA