Zagrepčanka na nagradnoj igri dobila apartman u Poreču

0

Dobitnica nagradne igre „Sreća na kvadrat“  gospođa Ružica Rašeta, 15. rujna je u poslovnici Hrvatske Lutrije u Zagrebu, preuzela glavni dobitak, apartman u Poreču. Odlično raspoložena, nasmijana Zagrepčanka stigla je u poslovnicu u pratnji obitelji.

Podsjetimo da su sudionici osim glavne nagrade, mogli osvojiti 30 potrošačkih kartica u pojedinačnom iznosu od 5.000 kn.

Gospođa Ružica nije skrivala svoje uzbuđenje: „Presretna sam! Odigrala sam svoju najdražu igru Loto 7 s Joker brojem i poslala sms. Aktivno igram već više od 10 godina ali dosad nisam ostvarila niti jedan veći dobitak i iskreno, još sam u šoku, kao i moja obitelj. Nisam vjerovala da je ovo moguće, igram uvijek iste brojeve, male iznose ali redovito. Imala sam predosjećaj da ću baš ja biti dobitnica, znala sam da me čeka moja oaza mira, sad kad se spremam u mirovinu. Oduvijek mi je bila želja imati vlastiti apartman negdje na moru i jako se veselim idućem ljetu u Istri. I dalje ću igrati jer nikad ne znaš kada sreća može doći. Kad igraš, imaš se čemu nadati. Igrajte i vi!“

"Ispratili smo našu dobitnicu sa željom da nam se obavezno javi s prvim dojmovima iz Poreča. Obećala je da ćemo se sigurno još sresti jer namjerava osvojiti još pokoji dobitak!", napisali su u priopćenju Hrvatske lutrije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa