Na parkingu u Rapcu planula tri automobila

0

U Rapcu je na parkingu na Girandelli 14. rujna oko 14.30 došlo do požara u kojem su oštećena tri automobila. Požar je najvjerojatnije počeo sa srednjeg automobila, BMW-a češke registracije, no to još moraju potvrditi stručnjaci. Vatra se potom proširila na Ford Fucus pulskih tablica, koji je teško 'stradao' te Mercedes njemačkih tablica. 

Radi se o parkiralištu na tri razine kod Valamarovih objekata, a kako je vatra zahvatila travu i počela se širiti na gornju 'etažu', u pomoć je priskočio Valamarov djelatnik Haris Bašić koji je aparatom za gašenje iz vozila kojim prevozi turiste počeo gasiti travu kako ne bi zahvatila i ostale automobile.

No, glavni posao napravili su labinski vatrogasci koji su brzom intervencijom spriječili da vatra zahvati više automobila. Na teren su odmah nakon dojave stigla dva vatrogasna vozila. Nažalost, češkom BMW-u i automobilu s pulskom tablicom nisu mogli puno pomoći, kod Mercedesa je spriječena veća šteta, a sva ostala parkirana vozila su spašena. (Tekst i foto: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa