Kirac najavio izbore za savjet mladih i pozvao mlade da se uključe

0

U vijećnici grada Pule 13. rujna načelnik Ivan Kirac potpisao sporazum o zajedničkom sufinanciranju održavanja manifestacije Dan mladih Istarske županije koja će održati 17. rujna u Puli. Uz Općinu Medulin sporazum su potpisali  Istarska županija te i gradovi Pula, Poreč, Pazin, Rovinj, Labin, Buzet i Novigrad. 

Općina Medulin nije slučajno jedina  općina koja je pristupila potpisivanju predmetnog sporazuma. Naime, rad općine Medulin s mladima prepoznat je u nacionalnom i međunarodnom okruženju, obzirom da se  trenutno provode  dva EU projekta  za mlade a i potpisnica je  Europske povelje za rad s mladima.

Projekt Mladi za Medulin - djeluj lokalno - ulazi u svoju završnu fazu te će  se tijekom rujna  provesti  edukacija i radionica  za mlade i za donositelje odluka, a u listopadu će se održati završna  konferencija projekta. Načelnik Općine Medulin  naglasio je da će se tijekom listopada provesti izbori za novi savjet mladih, pa je i ovom prigodom pozvao  sve mlade da se uključe u rad savjeta, jer samo tako mogu utjecati da Općinu Medulin bude prava općina po mjeri mladih i za mlade.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA PRODAJE I DIZAJNA

Do: 31.08.2021.

NOVA VAS, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR U DOMU ZA STARIJE

Do: 13.09.2021.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA