Michelin pogriješio ime kuhara u restoranu kojem je dao zvjezdicu

0
Draga di Lovrana (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)
Draga di Lovrana (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)

Hrvatska je postala bogatija za još tri restorana s Michelinovom zvjezdicom, dok su neki od restorana u Hrvatskoj zadržali svoje zvjezdice. Jedan od njih je restoran Draga di Lovrana u Lovranu, piše Index.

No Michelinov vodič uz zvjezdice nije dao u potpunosti točan opis Drage di Lovrane. Naime, Michelin tvrdi da u Dragi di Lovrani kuha Deni Srdoč, koji je napustio restoran prošlog ljeta te sada kuha u restoranu Nebo u Rijeci. U Dragi di Lovrani već neko vrijeme kuha Zdravko Tomšić, javlja taj portal.

 

Ovo nije jedini propust novog vodiča. Preporuke su zadržali zagrebački restorani koji više ne rade, a Bib Gourmand zadržao je jedan zagorski restoran koji je bankrotirao. Podsjećamo, restoranima Nebo (Rijeka), Alfred Keller (Mali Lošinj) i Agli Amici (Rovinj) dodijeljena je jedna Michelinova zvjezdica, dok su restorani Pelegrini (Šibenik), 360º (Dubrovnik), Monte (Rovinj), Noel (Zagreb), Draga di Lovrana (Lovran), Boškinac (Novalja) i LD Terrace (Korčula), zadržali svoje zvjezdice, javio je Index.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa