Prvi govor Dalibora Pausa

'IDS je stranka istarskog čovika i mora se vratiti ljudima!'

0
Dalibor Paus
Dalibor Paus

Dalibor Paus novi je predsjednik Istarskog demokratskog sabora. U svom prvom govoru Paus je poručio da IDS danas ulazi u novu razvojnu fazu.

- Sveobuhvatnom nadogradnjom naših politika, novim idejama i ljudima te novim pristupom gradit ćemo snažnu platformu koja će u godinama pred nama biti sinonim za izvrsnost, istaknuo je Dalibor Paus.

- To ćemo postići tako što ćemo zadržati ono dobro iz ranijih faza, ali ćemo vrlo odlučno ući u proces restrukturiranja i uvesti nov načina upravljanja koji će se temeljiti na inovativnim politikama, transparentnosti, snažnoj unutarstranačkoj komunikaciji i kontaktu s našim članovima i simpatizerima, otvorenosti, konkretnim rezultatima i visokim standardima!, kazao je novi predsjednik IDS-a navevši da je „naš krajnji cilj da Istra bude još jača i razvijenija regija, ali da nas na tom putu vode vrlo jasni kriteriji transparentnog upravljanja i izvrsnosti u svemu što radimo.“

 

Novoizabrani predsjednik IDS Dalibor Paus najavio je da će se novo vodstvo koncentrirati u većoj mjeri na unutarstranačku komunikaciju, na teren, na rad s ljudima. - Ta komunikacija mora biti intenzivna i kontinuirana tijekom cijelog mandata. Sve etablirane stranke rade istu grešku i otuđuju se od ljudi. Tu moramo napraviti veliki iskorak. IDS je stranka istarskog čovika i mora se vratiti čoviku!, naglasio je Paus.

Na kraju, predsjednik IDS-a napomenuo je „našu stranku čine ljudi koji vjeruju u ideju Istre! Ta ideja nije nestala niti je naša baza nestala. IDS je i dalje brend i to jak brend koji nedvojbeno drži poziciju najjače istarske stranke.“ Ali, zaključio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, „nakon toliko godina došlo je vrijeme da stranka zakorači u novu razvojnu fazu, da se transformira i da vrati pozicije koje su izgubljene na prošlim izborima. Ukratko, vrijeme za jedan novi IDS!“

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/RKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA