Evo što se ovog tjedna nudi na tržištu rada!

0
Kamgrad traži građevinskog poslovođu (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
Kamgrad traži građevinskog poslovođu (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Imaš ambiciju da ti svaki radni dan bude prilika za savladavanje novih izazova? Spreman si za smijeh, druženje, učenje, treninge i 12 mjeseci avanture koja te vodi do pozicije Store Managera? Pokaži ekipi tko je SUPER talent i prijavi se na program Store Manager Trainee (m/ž) u JYSK-u. Nude individualno prilagođene treninge na kojima ćeš naučiti kako uspješno upravljati trgovinom i timom te atraktivne mjesečne bonuse kao nagradu za odlične rezultate. Saznaj više i prijavi se na oglas najkasnije do 21. rujna.

M+CONNECT je najveća neovisna tvrtka za pružanje BPO usluga u regiji. Posvećeni su poslu interakcija s korisnicima više od desetljeća. U M+ CONNECT-u najvažniji su ljudi i njihova raznolikost. Ako si spreman iskoristiti svoje talente, razvijati uspješnu karijeru i dolaziti na posao sa osmjehom na licu, ovo je prilika za tebe. Pridruži im se na poziciji Specijalist korisničke podrške na nizozemskom jeziku (m/ž). Nude mogućnost rada od kuće i edukaciju za posao od kuće te minimalna početna primanja od 5600-6000 kuna neto ili studentsku satnicu u iznosu od minimalno 33 kune. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javi im se do 14. rujna.

Kamgrad se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Danas zapošljavaju više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji zaposlenika, a sada im je potreban Građevinski poslovođa (m/ž). Potrebno je imati 5 godina radnog iskustva na navedenim poslovima na gradilištima visokogradnje i/ili prateće niskogradnje, a nude poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 20. rujna.

 

Hervis traži sezonske Blagajnike / Prodavače (m/ž) u Poreču. Potrebno je iskustvo s radom na blagajni i u prodaji. Nude mogućnost dodatnog mjesečnog bonusa pri postizanju natprosječnih rezultata, mogućnosti za interno napredovanje i osobni razvoj te zaposlenje na određeno vrijeme uz mogućnost produženja na neodređeno vrijeme. Ako si pored svega i velik ljubitelj sporta, svoju prijavu i životopis pošalji do 17.rujna.

IN TECH je u potrazi za Web developerom (m/ž) za rad od kuće. Ovo je uzbudljiva prilika za web programera koji traži napredak u svojoj profesionalnoj karijeri unutar globalne tvrtke. Ova uloga otvara priliku za praktično iskustvo te individualne i grupne programe obuke. Cijene poštene, vrijedne, pouzdane ljude i rado bi obučili izvrsnu osobu koja odgovara kulturi njihovog tima. Ako si voljan učiti, imati pozitivan stav i spreman si uložiti dodatne napore kao dio njihovog tima, ne traži dalje, nego se prijavi do 17. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa