NOVOGRADNJA U LABINU

Razgledali smo stan u stambeno-poslovnoj zgradi G3 (video)

0
Monika Derosi Crnogorac i zgrada G3
Monika Derosi Crnogorac i zgrada G3

Monika Derossi Crnogorac iz marketinga Građevinskog poduzeća De Conte bila nam je vodič u razgledavanju jednoga od dva još neprodana stana u stambeno-poslovnoj zgradi G3 u Istarskoj ulici.

„Velika je potražnja na labinskom tržištu i jako je puno stanova prodano. Ova zgrada ima četiri također već prodana poslovna prostora u prizemlju, a na etažama stanove od 37 do 95 četvornih metara. Stan koji ćemo razgledati nalazi se na trećoj etaži i ima površinu od 89,64 četvorna metra“, objasnila nam je.

Već sama masivna protuprovalna ulazna vrata svjedoče o kvaliteti izgradnje, a unutrašnjost je obložena vrhunskom keramikom i drvenarijom. Stanom dominira prostrani dnevni boravak od 20 četvornih metara na koji se nastavlja terasa od 10 četvornih metara. Dvije spavaće sobe površina su 11,5 i 12, 75 četvornih metara. Kuhinja i blagovaonica su odvojene, kao i kupaonica i toalet, a posebne su prostorije i garderoba i izba ili špajza. Cijena po 'kvadratu' iznosi 1.500 eura.

S terase se pruža pogled na G2 zgradu koja je pred završetkom izgradnje i G1 zgradu koja napreduje u visinu.

„Zgrada G2 bit će završena do kraja godine, a prva useljenja očekujemo u ožujku 2022. godine. Dovršetak zgrade G1 predviđen je za kraj 2022. godine, a useljenja početkom 2023. godine. Ove dvije zgrade su u potpunosti stambene, također sa stanovima od 37 do 95 četvornih metara“, kaže Derosi Crnogorac. Više informacija na www.deconte.hr ili telefon 052/853/195. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa