Završna projekcija u sklopu Žminjskog ljetnog kina

0
Žminjsko ljetno kino Zad Kaštela
Žminjsko ljetno kino Zad Kaštela

U Žminju na atraktivnom prostoru Zad kaštela, ovoga petka, 20. kolovoza bit će organizirana zadnja projekcija filmova na otvorenom. S početkom u 21 sat pogledati možete dramu pod nazivom “Ljeto u provansi” (Avis the mistral). Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine Žminj, Turističke zajednice Općine Žminj i udruge Geminianum s Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina.

Lea i Adrien dvoje su tipičnih tinejdžera današnjice koji svoje dane provode uz društvene mreže i računala. Sve im se to promijeni kada sa svojim malim gluhim bratom Theom moraju provesti ljeto kod svog djeda Paula i bake Irene na jugu Francuske. Putovanje iz Pariza u usamljeno prelijepo mjesto seoske farme, njih uopće ne oduševljava. Uza sve to, konzervativni djed Paul još im više zadaje probleme pokušavajući im pokazati prave vrijednosti života. Uz malo vremena, truda i naravno ljubavi izlet kod bake i djeda za Lea i Adrien, a čak i Thea postaje jedan od najljepših provoda života.

Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum.  Besplatne ulaznice mogu se dobiti prijavom na link:  film.zminj.hr, na broj telefona 846 792 te u uredu TZ Žminj radnim danom od 8 do 16 sati. Broj ulaznica je ograničena, a rezervacija je obavezna!

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

U nemogućnosti održavanja razmaka, distance na otvorenom prostoru, potrebno je nositi zaštitne maske. Nije dozvoljen dolazak na okupljanje osobama koje imaju simptome koji bi mogli ukazivati na bolest COVID-19.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa