Prvi put bio sam na Istarskoj romantičnoj večeri u Kršanu (foto) 

0
Bruno Krajcar i Mila Elegović u Kršanu
Bruno Krajcar i Mila Elegović u Kršanu

Istarska romantična večer, naziv je manifestacije koju je prije 13 godina osmislio istarski skladatelj i kantautor Bruno Krajcar i koja se tradicionalno održava u Starom gradu Kršanu dan uoči blagdana Velike Gospe. Točno toliko godina meni je trebalo da napokon prisustvujem ovom prekrasnom eventu u organizaciji TZ Općine Kršan.

Osim što sam se posramio jer prije nikada nisam mogao izdvojiti vrijeme za ovaj događaj, sada sam i tužan i pomalo ljut što sam propustio 11 Krajcarovih evenata u Kršanu, tim više što su njegovi gosti svake godine izuzetni.

Ovogodišnja zvijezda večeri bila je glumica i pjevačica Mila Elegović, koja je sve prisutne ostavila bez daha. Predivna, šarmantna, duhovita i izuzetno talentirana. Ne znam je li bolja kao glumica ili pjevačica (pogledajte video).

Krajcaru se na ovogodišnjoj glazbeno-poetskoj večeri pridružio i mladi pulski pjevač Valerio Ricchiuto, a ponovo je gošća bila jedinstvena i neponovljiva Roberta Razzi. Pokušajte si na istom mjestu zamisliti Milu Elegović s onim njenim prepoznatljivim smijehom i Robertu Razzi s njezinom provalama, pa ćete shvatiti kakvoj su zabavi prisustvovali svi koji su u Kršan došli na Istarsku romantičnu večer.

Poseban gost večeri bio je Nikola Kristić, nekadašnji voditelj Dnevnika HTV, koji se u posljednje vrijeme bavi pisanjem pjesama za poznate glazbenike, a za domaćinski ugođaj pobrinulo se troje mališana. Naime, pred kraj večeri, na binu se popelo troje malih pjevača: djevojčica Anamarija Carić te brat i sestra Zora i Frane Lukež. Mališanima su se u pjevanju pridružili i ostali izvođači.

Prije koncerta, u crkvi sv. Antuna opata, tradicionalno je održana sveta misa, a Udruga žena Mendula iz Sv. Nedelje u sklopu humanitarne akcije 'Za našu djecu', prikupljala je donacije za potrebitu djecu Labinštine. (Tekst, foto i video: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa