Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Davor Javorović/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Davor Javorović/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Troha Infinitus kao vodeća hrvatska telemarketinška agencija, pouzdani je partner renomiranih europskih tvrtki. Kroz veliko povjerenje njihovih partnera, u Troha Infinitusu raste potražnja za pojačanjem njihovog pozitivnog i jakog tima. Ako tražiš dobar posao u kojem te čeka pozitivno radno okruženje i nove poslovne mogućnosti sa fantastičnom zaradom, onda se prijavi na njihov oglas za poziciju Agent za poslovne korisnike na njemačkom jeziku (m/ž). Nude atraktivnu plaću u minimalnom iznosu od 6.000 do 10.500 kuna NETO, mogućnost zarade bonusa na dnevnoj bazi, plaćeni prijevoz, plaćenu obuku za posao te rad od kuće. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika: izvorni govornik ili razina C1/C2. Ovaj oglas je aktivan do 19. kolovoza.

Electus DGS vodeća agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske za svog klijenta, traži više osoba za rad na poziciji Zavarivač / Welder (m/ž) u Hamburgu, Njemačka. Prijavite se ako imate prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u rafinerijskoj, kemijskoj ili petrokemijskoj industriji, valjane dozvole za zavarivanje te ako poznajete engleski i/ili njemački jezik. Potrebna je spremnost na selidbu u Njemačku tijekom rada na projektu u trajanju od minimum 8 tjedana, a mogućnost početka rada je krajem kolovoza. Nude satnicu između 18 i 21€ neto, profesionalnu radnu okolinu, osiguran smještaj te naknadu za troškove putovanja. Javite im se do 02. kolovoza.

E PLUS je u potrazi za djelatnikom na poziciji Trgovac tehničke robe (m/ž) u Puli. Posao obuhvaća prodaju tehničke robe u prodavaonicama Elipso (odjel bijele tehnike, televizora, informatike, mobitela, malih kućanskih aparata), posluživanje kupaca, rad u skladištu (prenošenje robe, utovar/istovar robe) te  rad na blagajni. Prijavite se na ovaj oglas do 10. kolovoza.

 

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Dok nastavljaju tražiti održive načine gradnje, potrebni su im vrhunski talenti koji će se pridružiti njihovom timu. Zapošljavaju na poziciji Električar (m/ž) koji je dio tima tvornice cementa Koromačno, brine o stvaranju preduvjeta za neometani proces proizvodnje te rad obavlja u 3 smjene. Ako imaš barem jednu godinu radnog iskustva te si se našao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 2. kolovoza.

Salvus je moderna farmaceutska regionalna kompanija, jedna od najbrže rastućih u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani te uspješno posluje 20 godina. Šire svoj stručni tim na poziciji Koordinator promocije, pozicioniranja i savjetovanja (m/ž) na lokaciji Rijeka, Primorje s otocima i Istra – 1 izvršitelj (m/ž) te Zagreb i središnja Hrvatska – 1 izvršitelj (m/ž). Nude zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme uz mogućnost produljenja na neodređeno vrijeme, službeni automobil, mobitel i prijenosno računalo. Više detalja provjeri na oglasu koji je aktivan do 17. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa