Promjene u vodstvu NK Vodnjana: 'Dovodimo nova pojačanja'

0
Dalibor Peršić i Denis Premate
Dalibor Peršić i Denis Premate

Nogometni klub Vodnjan, nakon uspješno odrađene sezone 2020./2021. u 3. ŽNL Istarska – jug u novi ciklus natjecanja ući će dodatno ojačan i osvježen novim igračima. Seniori su sezonu okončali na drugom mjestu na tablici, a predsjednik kluba Dalibor Peršić očekuje u novoj sezoni i bolji rezultat, još jednu stepenicu više. Tu je zadaću na sebe preuzeo novi trener Denis Premate, koji u Vodnjan dolazi nakon angažmana u Valbandonu.

Kao timsko pojačanje tu su i novi golman Toni Radolović koji stiže iz Muntića, a klubu su se priključili i mladi igrači Filip Marjanović te Erik Macan Stanić od kojih se očekuje da unesu novu svježinu u igru. Za nedjelju je zakazana prozivka igrača nakon čega kreću treninzi i prijateljske utakmice.

Potrebno je spomenuti i odlične rezultate mlađih pogona, da su juniori sezonu završili kao četvrti, a pioniri NK Vodnjana kao prvi u svom rangu natjecanja! I Škola nogometa odigrala je i odradila sezonu na visokom nivou. Treneri škole nogometa i pogona mlađih uzrasta ostaju isti te nastavljaju s radom u dosadašnjim sastavima, što pokazuje da je vodstvo kluba iznimno zadovoljno njihovim radom.

 

Proteklog je tjedna održana i redovna godišnja i izborna skupština Udruge NK Vodnjan – CC Dignano tijekom koje je došlo do određenih promjena u rukovodstvu i dosadašnjem načinu rada. Izmijenjen je sastav 6-članog Izvršnog odbora na način da su četiri dosadašnja člana razriješeni većinom glasova, a na njihova mjesta su do kraja mandata rukovodstva izglasani: Edin (Dino) Gadžun, Željko Džijan, Blerim Ferizaj i Andrea Baressi. Na zahtjev predsjednika Dalibora Peršića skupštinari su za zamjenika predsjednika imenovali Edina Gadžuna, dok je za novog tajnika kluba izabran Kristijan Opačak, student informatike iz Vodnjana.

Sportska zajednica Grada Vodnjana lani je uvela zajedničku aplikaciju namijenjenu sportskim klubovima zahvaljujući kojoj je omogućena digitalizacija rada i transparentnost na koji način se koriste sredstva 21 sportskih udruga. Novo rukovodstvo NK Vodnjan s uspjehom primjenjuje ovaj program, kao jedna od rijetkih vodnjanskih sportskih udruga.

Toni Radolović i Dino Gadžun

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa