Skuhala maneštru i dobila tisuću kuna (video)

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U novoj epizodi serijala 'Kuharski Bootcamp' kuhala se tradicionalna istarska maneštra. "Pronašli smo neiskusnu kuharicu Željku, koja se inače bavi organizacijom događaja da se okuša u ovom izazovu. Sve njezine poteze pratio je i chef Fabricio Vežnaver koji voli raditi s delikatnim namirnicama i ribom, a kuhao je po poznatim europskim restoranima i nositelj je Gault&Millau priznanja za chefa godine u 2021.", piše 24sata.

- Prijavila sam se na nagovor prijateljice jer sam uvijek željna novih iskustva. Dečko mi je rekao da bi malo više volio jesti 'na žlicu' pa sam se prijavila da isprobam hoću li to moći - rekla nam je Željka na samom početku. Iako nije previše iskusna u kuhinji, kaže da je specijalitet koji bi pripremila svojoj ekipi - mazalice, javlja 24sata.

 

Chef Fabricio pripremio joj je recept, a Željka se pribojavala da joj nešto ne zagori. Slijedila je recept i najprije stajala namakati grah, a zatim i rezati mrkvu i ostale sastojke. - Kad doma kuham, koristim isključivo luk u granula kako ga ne bih morala rezati - rekla je Željka. Chef je odmah komentirao da je sastojke rezala na prekrupne komade. Tijekom pirjanja luka, Željka je komentirala da nikada ovo nije spremala, a i da nije prečesto jela maneštru. Bila je vesela, a malih problema imala je i s rebricama. - Nikada nisam rezala rebrica, ali ih volim, kao što se i vidi - našalila se, donosi 24sata gdje pogledajte video.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa