Luka Vidović: 'Uvijek me vesele nastupi u Umagu'

0
Luka Vidović i Goran Ivanišević
Luka Vidović i Goran Ivanišević

Najpoznatiji hrvatski mađioničar Luka Vidović odigrao je više od 300 predstava u Istri. Jedna posebna igra se ovih dana. Na marginama ATP teniskog turnira u Umagu igra se Umag Stars Open kojem su se ove godine odazvale brojne osobe iz javnog života. Bivši sportaši, poduzetnici i odvjetnici igraju u singlu i parovima, a ovaj sportsko – zabavni spektatkl traje sve do nedjelje. Organizator Silvio Marić, bivša legenda Dinama, dao je wild card mađioničaru Luki Vidoviću koji je svojim optimizmom oduševio brojne okupljene.

"Jedina šansa da uzmem pehar je da ga ukradem u gluho doba noći." – našalio se Luka te dodao:

“Uvijek me vesele nastupi u Umagu. Uz odličnu atmosferu, ovih dana imat ćemo priliku i naučiti pokoji sportski tik.” Luka je potom potražio savjet od legende hrvatskog tenisa Gorana Ivaniševića koji mu je u svom stilu odgovorio: “Da osvojiš pehar trebaš biti čarobnjak, a ne mađioničar!”

 

Luka Vidović publiku u Umagu brojne turiste kao i domaćine zabavlja već pet godina. U više od 300 interaktivnih predstava uživale su tisuće najmlađih, a Luku ćemo na pozornici ponovno vidjeti ovih dana kako u Umagu tako i u Pakoštanima. Sudeći prema inovativnim i nesvakidašnjim Lukinim idejama s nestrpljenjem možemo očekivati nove uzbudljive magioničarske avanture koje nam sprema.

Veliku poslasticu svim ljubiteljima magije Luka sprema za rujan kad će velikim spektaklom obilježiti jubilarnu 20. obljetnicu svoje bogate mađioničarske karijere.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 01.10.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA