došao i viliam prodan

Ina otvorila novu crpku u Umagu i obnovila stanicu u Bujama

0
Otvorenje nove benzinske stanice U Umagu
Otvorenje nove benzinske stanice U Umagu

Kako bi kupcima na području Istre, kao i njihovim gostima, osigurala novi ugodni ambijent za odmor i osvježenje, INA je u posljednjih 10-ak dana otvorila dva novouređena maloprodajna mjesta na području Istre – u Umagu i Bujama.

Istrijani su ovih dana dobili dva nova mjesta gdje se kupci mogu opskrbiti vrhunskim Class Plus gorivima te širokim asortimanom proizvoda i usluga. U Umagu je 22. srpnja svečano otvoreno novo maloprodajno mjesto Ine na adresi Joakima Rakovca 9, dok je ranije u srpnju u rad pušteno i novoobnovljeno maloprodajno mjesto Ine u Bujama na adresi adresi Gospodarska 3. Uz goriva, kupci tamo mogu obaviti povoljnu kupovinu ostale robe široke potrošnje te predahnuti u ugodnom ambijentu Fresh Cornera koji ima vrhunsku ponudu kave i ostalih napitaka, kao i finih i uvijek svježih zalogaja.

Više o Ininim nastojanjima da udovolji svim potrebama kupaca rekao je Borko Buturac, operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje na svečanom otvorenju lokacije u Umagu:

“Naš je koncept omogućiti kupcu da na jednom mjestu obavi kupnju vrhunskih i visokokvalitetnih proizvoda. Uz naša Class Plus goriva, neprestano proširujemo ponudu robe široke potrošnje, kao i ostale usluge od kojih se ističe naš Fresh Corner sa svojom ponudom hrane i pića. Kavoljupci u Umagu i Bujama zasigurno će uživati u novim mjestima za predah. Mi nastavljamo osluškivati potrebe Istrijana, kao i svih naših kupaca, te ćemo u skladu s tim širiti našu ponudu i usluge na ovom, za Inu, važnom području, baš kao i u ostatku zemlje.“

 

Ponudu Ine u Umagu došao je istražiti i najbolji Istrijan među relijašima Viliam Prodan koji je ambasador Ininih Class Plus goriva: „S Inom odlično surađujem već neko vrijeme i drago mi je da su baš ovdje, u mojoj blizini, otvorena maloprodajna mjesta Ine, jer u svoj auto točim samo najbolje. Inina Class Plus goriva štite motor te ga dobro pripremaju za sve izazove i zato su ona moj izbor baš kao i Fresh Corner kad trebam odmor. Kava je tamo odlična, a svježina gastro ponude me uvijek iznenadi!“

INA poziva sve kupce da istraže ponudu maloprodajnih mjesta u Umagu u Bujama te da se svakako uključe i u za INA Loyalty program vjernosti kompanije koji na zabavan način pruža brojne pogodnosti svojim članovima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa