Vitasović o koncertu Thompsona

'Jedan pjevač može pjevati, drugi ne smiju pred 50 ljudi'

0
Obožavatelji Thompsona prije koncerta u Splitu čekali u redu na testiranje od 10 kuna (foto: Milan Šabić/PIXSELL)
Obožavatelji Thompsona prije koncerta u Splitu čekali u redu na testiranje od 10 kuna (foto: Milan Šabić/PIXSELL)

Vrijede li ista pandemijska pravila za sve glazbenike i izvođače ili su neki povlašteni u odnosu na druge? Sudeći po novoj objavi na Facebooku, pjevač Alen Vitasović misli da njegov kolega Marko Perković Thompson ima bolji tretman od ostalih glazbenika. Povod – Thompsonov koncert u Splitu, piše Dnevno.

“Ovaj može pjevati ispred 5000 polupismenih. Sigurno su svi cijepljeni i imaju test negativan. Vidim da su na ogromnoj distanci. Vjerojatno su svi iz stožera u prvom redu”, napisao je razočarani Vitasović.

Jedan ga je pratitelj brzo podsjetio na to da je i sam surađivao s Thompsonom. “Umjesto da se sada svi glazbenici podržavate međusobno, držite se mjera jer ste prisiljeni, sad ajmo pljuvati. A koliko me služi sjećanje, i Vi ste pjevali uz ‘ovog’ zbog kojeg ljude prozivate nepismenima ako se ne varam? Lijepa li si”, istaknuo je pratitelj, piše Dnevno.

“Pjevao sam. Ispričavam se svim pismenima. Samo sam konstatirao da jedan pjevač može pjevati, a svi drugi ne smiju niti ispred 50 ljudi. Protiv njega nemam ništa, naprotiv. Pljujem po ovoj lopovskoj državi. Držim se mjera. Mi kolege se podrzavamo, sve smo pokušali, ali briga njih za umjetnost. Jedini smo mi bez posla skoro dvije godine, ne dopuštaju nam, a može se naći rješenje. Ipak neki ili samo mali dio nekih podobnih mogu pjevati. Kako neću biti ogorčen?”, istaknuo je Vitasović, prenosi Dnevno.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa