I Danijela Dvornik razmišlja o preseljenju u Istru

0
Danijela Dvornik (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)
Danijela Dvornik (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)

Nakon što je Ella Dvornik s obitelji nedavno je preselila u Istru, njezina majka, udovica kralja funka Dine Dvornika je na društvenim mrežama otvorila dušu i otkrila kako i ona sve više razmišlja o tome da proda stan u Zagrebu te da se preseli blizu kćeri i unuka, javlja tportal.

 

'Vruće je i oblačno je, ali me ne smeta. Odradila sam neke administrativne stvari kao što je plaćanje računa, dogovorila sve detalje oko ograde za terasu (bit će do kraja mjeseca) što će me još dodatno oraspoložiti jer sve do sada ne uživam na terasi onako kako bi ja htjela ali zaokružiti ćemo i to, konačno. Jučer sam radila šalšu od poma i naravno da je ostalo viška kojeg sam danas iskoristila za 'parmežanu'. Ubacila sam, osim balancani i tikvice, malo sira mozarele i eto "bogovskog" ručka za mene, spravljenog u sat vremena', piše Danijela Dvornik u jednoj od zadnjih objava, javio je tportal.

 

''Fale mi Balie i Lumi, baš onako puno. I sve razmišljam da prodam stan u ZG i kupim nešto blizu njih. Emotivno, još uvijek sam vezana jednim dijelom za Zagreb, jer je to bio moj dom punih 30 godina. I na neki način, volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo', prenio je tportal objavu Danijele Dvornik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa