Župan Miletić glavnom istarskom imamu čestitao Kurban-bajram

0
Foto: arhiva
Foto: arhiva

U povodu Kurban-bajrama, istarski župan Boris Miletić poslao je Esadu ef. Jukanu, glavnom imamu Islamske zajednice u Puli čestitku sljedećeg sadržaja:

„Poštovani, u povodu Kurban-bajrama, velikog islamskog blagdana prinošenja žrtve i hodočašća, upućujem Vam u ime Istarske županije i svoje osobno najiskrenije čestitke. U proteklom razdoblju, pandemije koronavirusa stavila je pred sve nas velike izazove, te i dalje snosimo posljedice koje uvelike utječu na život svakoga od nas. U teškim vremenima koja su i dalje pred nama, zajedništvo i solidarnost vrijednosti su koje moramo još snažnije poticati i njegovati.

Vama i Vašoj zajednici prenosim iskrene želje da ovaj veliki blagdan provedete u ozračju vjerskog i obiteljskog zajedništva, u miru i blagostanju.

Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Istarskoj županiji želim da ovaj blagdan proslave u duhu tradicije i običaja te veselja, sa svojim najdražima. Zdravlje, mir, radost, zajedništvo i solidarnost te međusobno poštivanje, neka vladaju u svima", napisao je župan Miletić završivši poruku sa "Bajram Šerif Mubarek Olsun!“

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/RKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK / KUHINJSKA RADNICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / SERVIRKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 01.10.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA