Skenirajte QR kod i uživajte u eXplore Raša!

0
S prezentacije aplikacije eXplore Raša
S prezentacije aplikacije eXplore Raša

Jasmin Mahmutović, direktor TZO Raša i Mateo Gobo, vlasnik obrta 'Gobo Creative Solutions', ujedno i osnivač i suvlasnik brenda Skeniraj.me, svečano su na raškom trgu 16. srpnja predstavili web aplikaciju 'Explore Raša'.

Aplikacija se nalazi na web platformi, što znači da je ne treba posebno skidati, već je dostupna svima koji imaju pristup internetu. Na taj način bit će puno veća vjerojatnost da će gost posjetiti web aplikaciju jer skeniranje QR koda i ulazak u web aplikaciju traje svega nekoliko sekundi.

Dizajn aplikacije je rađen tako da bude jednostavan za korištenje svakome, pa čak i za najstariju populaciju koja nije dovoljno potkovana IT znanjem.

Web aplikacija je strukturirana po kategorijama koje su izuzetno bitne turistima koji borave na raškompodručju, kao npr. restorani, barovi, marketi, outdoor, plaže, vidikovci, kampovi, ronilački centri i sl

Mjeriti će se broj posjetitelja aplikacije, broj pregledanih stranica, postotak napuštanja stranice (bounce rate), točan broj pregledanih kategorija (koje su restorane posjetili, markete, panorame, plaže itd…), iz koje zemlje dolaze, s kojim uređajima su pristupili, koliko su se vremena prosječno zadržali na stranici, odakle su došli na aplikaciju (s koje stranice ili QR koda) i slično. Na taj način moći će se doznati puno novih informacija; što im je najzanimljivije (možda pojačati ponudu onoga što im je manje zanimljivo), vidjeti iz koje zemlje dolaze.

Cilj aktivnosti je na brz i jednostavan način dovesti gosta na željeno mjesto koje želi posjetiti i istražiti te ga informirati o istom. Na taj način posjetitelj dolazi sigurno i opušteno do željenog mjesta, fotografira se i snima za društvene mreže, označi lokaciju i promovira područje općine Raša. Posjetitelj će imati sve potrebne informacije na jednom mjestu te neće trebati tražiti na drugim web lokacijama.

Skenirajte QR kod i uživajte u eXplore Raša / For more info please scan QR code eXplore Raše and enjoy.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa