Donosimo imena! Evo tko će u Puli obavljati poslove pročelnika

0
Lena Radunić i Slavica Jelovac
Lena Radunić i Slavica Jelovac

Nakon što je Gradsko vijeće Pule na sjednici 14. srpnja prihvatilo Odluku o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Grada Pule, od 16. srpnja ovlašteni su službenici koji će obavljati poslove u djelokrugu pročelnika upravnih tijela.

Po ovlaštenju gradonačelnika Filipa Zoričića poslove pročelnika Upravnog odjela za lokalnu samoupravu obavljat će Anja Ademi, Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Vesna Sajić, Upravnog odjela za opću upravu i mjesnu samoupravu Slavica Jelovac, Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Ingrid Bulian, Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom Dijana Ažić, Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Elvira Krizmanić Marjanović, Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva Lena Radunić te Službe za zastupanje Grada Nebojša Nikolić.

Novo ustrojstvo Grada Pule poboljšat će učinkovitost rada gradske uprave te stvoriti preduvjete za realizaciju nove vizije razvoja Grada Pule u skladu s rasporedom i opsegom poslova te prema srodnosti, organizacijskoj povezanosti i potrebi efikasnijeg obavljanja poslova iz samoupravnog djelokruga grada, učinkovitog rukovođenja njihovim radom i odgovornosti u radu.

Ovlašteni službenici obavljat će poslove pročelnika do imenovanja pročelnika upravnih tijela koji će biti izabrani na javnom natječaju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/RKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA