Pokrenite karijeru u pravom smjeru! Donosimo novu ponudu poslova

0
Ilustracija (foto: Borna Filić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Borna Filić/PIXSELL)

Kaufland Hrvatska traži Radnika u prodaji (m/ž). Posao uključuje zaprimanje i pripremu robe za prodaju, osiguravanje kontinuirane dostupnosti asortimana na odjelu, rad na blagajni i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a poželjno je prethodno iskustvo u prodaji. Nude petodnevni radni tjedan, plaćenu svaku minutu rada i uvećanu naknadu za noćni rad, praznike, nedjelju, prekovremene te atraktivna primanja i benefite kao što su božićnica, premije u obliku neto isplate i pokloni za djecu. Ako te ovaj oglas za rad u Rovinju privukao, javi im se do 20. srpnja.

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) u Rovinju. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao/pronašla u ovom oglasu, pošalji im svoj životopis do 20. srpnja.

 

Valamar Riviera je u potrazi za Prodajnim savjetnicima (m/ž) u Poreču i Zagrebu. Prodajni savjetnik u Valamaru je stručnjak u prodaji smještaja u turizmu i prepoznavanju potreba gostiju. Prvi je osobni kontakt gosta s Valamarom te ga prati od prvog upita pa sve do njegovog dolaska. Uloga Prodajnog savjetnika jedna je od ključnih u stvaranju jedinstvenog Valamar iskustva. Nude rad kod TOP poslodavca u turizmu i 6. najboljeg poslodavca u Hrvatskoj, minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 te smještaj za sve zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske. Ako te ovaj oglas zainteresirao, on je aktivan do 23. srpnja.

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Trenutno su u potrazi za Voditeljem eksploatacije i proizvodnje (m/ž). Voditelj eksploatacije i proizvodnje je dio tima kamenoloma Očura kraj Lepoglave. Upravlja svim procesima proizvodnje, planiranjem i nadzorom eksploatacije te isporukom agregata i specijalnih proizvoda. Sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji traje do 19. srpnja.

Tvrtka Zigante tartufi sa sjedištem u Plovaniji – Buje, jedan je od vodećih proizvođača i distributera tartufa i proizvoda od tartufa. Tvrtka je u fazi proširenja skladišnih kapaciteta te novog parka distribucije. Trenutno zapošljavaju više od 100 zaposlenih, a sada imaju otvorenu poziciju Radnik u proizvodnji i etiketirnici (m/ž). Posao uključuje rad u proizvodnji, operativan rad na strojevima i rad na etiketiranju proizvoda. Poželjno iskustvo na sličnim poslovima, a oglas traje do 22. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa