Direktor McDonald'sa otkrio zašto zatvaraju restoran u Puli
- U sljedeće dvije godine planiramo znatnu ekspanziju. Zasad, naravno, ovisno o situaciji, cilj je otvoriti šest do devet restorana. Gledamo lokacije i u kontinentalnom dijelu i na obali. Uskoro otvaramo restoran u Koprivnici, planiramo još jedan restoran u Splitu... Koliko god čudno izgledalo otvoriti restoran u Bjelovaru, i nas je iznenadilo koliki promet on radi. Također, kad otvarate drugi ili treći restoran u nekom gradu, on utječe na postojeće lokacije. Upravo to nam se dogodilo u Puli, rekao je Pavel Pavliček, direktor hrvatskog McDonald'sa za Jutarnji.
- Imali smo lokaciju u centru grada, onda smo otvorili drugi restoran s drive-inom kraj shopping centra. Pandemija je bila pogubna za instore restorane (u sklopu zgrade) i zbog korone, morat ćemo zatvoriti taj restoran u centru. Tako će to biti prvi restoran u 25 godina McDonald'sa u Hrvatskoj koji ćemo morati zatvoriti. Jednostavno, ne može preživjeti na toj lokaciji, kazao je Pavliček odgovarajući na pitanje što se dogodilo u Puli, piše Jutarnji.