izmjerili joj 0,35 promila

Rovinjsku policajku će kazneno prijaviti zbog prometne nesreće

0
Raskrižje ulica Fažanske i braće Božić
Raskrižje ulica Fažanske i braće Božić

Provedenim izvidima prometne nesreće, koja se dogodila 23. lipnja oko 1 sat u Ulici braće Božić u Rovinju, utvrđeno je kako se 33-godišnja vozačica udaljila s mjesta nesreće bez da je pružila pomoć unesrećenom.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je 33-godišnjakinja upravljala automobilom VW Polo, pulske registarske oznake, kolnikom Ulice braće Božić te je dolaskom do raskrižja s Fažanskom ulicom započela skretati u desno. Budući da vozačica nije pravovremeno uočila 60-godišnjaka koji je biciklom prelazio preko pješačkog prijelaza, došlo je do kontakta automobila s biciklom te je vozač bicikla pao na tlo i zadobio teže ozljede.

 

Vozačica automobila udaljila se s mjesta prometne nesreće, nakon čega je pristupila u policijsku postaju. Obavljenim alkotestiranjima utvrđeno je kako je vozačica bila pod utjecajem alkohola od 0.35 promila, dok je vozač bicikla bio pod utjecajem alkohola od 1.49 promila.

Djelatnici Sektora kriminalističke policije PU istarske ispitali su 33-godišnjakinju zbog sumnje da je počinila kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te nepružanje pomoći, radi čega će se protiv nje podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Budući da je riječ o policijskoj službenici koja je u vrijeme nesreće bila izvan službe i upravljala je privatnim vozilom, protiv 33-godišnjakinje će se sukladno Zakonu o policiji poduzeti odgovarajuće mjere zbog povrede službene dužnosti.

Prvi tekst o nesreći objavili smo ovdje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/RKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA PRODAJE I DIZAJNA

Do: 31.08.2021.

NOVA VAS, ISTARSKA ŽUPANIJA