dva poginula, vozačica teže ozlijeđena

Policija objavila izvješće o nesreći kod Okreti. Traže se svjedoci

0

Rovinjskoj je policiji 15. lipnja u 18.22 sata dojavljeno da je na cesti Rovinj - Kanfanar kod čvorišta Okreti i izlaza s Istarskog ipsilona došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali motocikl i auto. Motociklist je smrtno stradao. Nakon nekog vremena, 30 metara od mjesta događaja pronađeno je mrtvo tijelo neidentificirane muške osobe. Radi se o suvozaču motocikla, javila je PU istarska, Neslužbeno doznajemo da je poginuli vozač motocikla mladi Rovinjac a drugi poginuli njegov prijatelj.

Policijski službenici obavili su očevid zajedno s nadležnom državnom odvjetnicom te su utvrdili da je do nesreće došlo kada su se 28-godišnjak i 25-godišnjak nalazili na motociklu Yamaha, pulske registarske oznake te su se kretali kolnikom D303 iz smjera Rovinja prema Kanfanaru, objavili su 16. lipnja iz PU istarske.

 

U jednom trenutku motocikl je udario u bočnu stranu automobila Hyundai, pulske registarske oznake, kojim je ispred motocikla u istom smjeru upravljala 24-godišnjakinja. Od siline udarca, vozila su sletjela van kolnika i zapalila se, piše u policijskom izvješću.

U nesreći su smrtno stradali 28-godišnjak i 25-godišnjak koji su se nalazili na motoru te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Vozačica automobila prevezena u pulsku bolnicu zbog zadobivenih težih ozljeda te je zadržana na liječenju, dok njen 27-godišnji suvozač nije zadobio ozljede.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti prometne nesreće. Policijska uprava istarska poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na broj telefona 538 239 ili putem e-maila istarska@policija.hr. (Foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa