u ovom tjednu

Ljubica iz Medulina osvojila najviše bodova u Večeri za pet na selu

0
Ljubica je poslužila roladu za predjelo
Ljubica je poslužila roladu za predjelo

- U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je Ljubica Siljan iz Medulina koja je s roladom za predjelo i desert te malo žilavijom divljači u glavnom jelu uspjela zaraditi najviše bodova u ovom tjednu. Domaćica Ljubica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila raznim domaćim aperitivima, nakon čega im je ponudila predjelo zanimljivog imena – Žirafin vrat.

„Kad sam pogledala, pomislila sam – što je ovo?“, komentirala je Mira koja je očekivala nešto dugačko na tanjuru, a bila je servirana narezana rolada punjena sirom, šunkom, jajem i krastavcima. Svi su pohvalili okus rolade, a Mira je dodatno pohvalila trud domaćice da napravi sama tijesto za roladu: „Meni je bitno da je Ljubica sve sama napravila i da je sve njezino i domaće!“

„Miri je bilo jako bitno da je ona sve to sama napravila, iako krem sir sigurno nije Ljubica pripremila, ali briga me. Što Miru veseli, neka veseli Miru“, zaključio je komičar Vid koji se posebno razveselio kad je na stol stiglo glavno jelo – domaći njoki s gulašom od divljači.

 

„Glavno jelo me je pogodilo u dušu, tu sam doma. Nije bilo nikakvih kerefeka, baš pravo domaće kako treba biti. Toliko mi je bilo dobro da sam još uzeo za doma“, priznao je Vidmarijo, dok Barbara nije bila zadovoljna s mesom: „Okus jela nije bio loš i njoki su bili super, ali meso je bilo stvarno žilavo…“ Za desert Ljubica je poslužila roladu od čokolade i kokosa koja je svima bila ukusna i nisu imali previše zamjerki na desert. Kraj večeri obilježili su pokloni i istarski harmonikaši te pjesma i ples.

U veselom tonu gosti su krenuli na ocjenjivanje, Vid je Ljubici dao ocjenu 9 zbog prefinog glavnog jela, Barbara joj je također dala 9, no njoj se nije svidjelo meso u glavnom jelu. Mira je bila posebno darežljiva pa je Ljubici dala desetku jer joj je sve bilo super, a Maja ju je ocijenila osmicom. Tako je Ljubica ukupno zaradila 36 bodova i time prešla u vodstvo. Znači li to da se već može nagađati tko je pobjednik ovog tjedna ili će Mira sutra iznenaditi svojom večerom i rezultatom – pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u! (Foto: RTL)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA