Pula

Objavljeno izvješće kao jedna od prvih inicijativa novog gradonačelnika

0
Filip Zoričić
Filip Zoričić

Grad Pula na svojim web stranicama objavio je Izvješće o obavljanju poslova iz djelokruga gradonačelnika Grada Pule. Jedna je to od prvih inicijativa gradonačelnika Filipa Zoričića nakon što je prije nepunih tjedan dana 4. lipnja preuzeo izvršnu vlast u Puli.

„Kao što sam i najavio Grad Pula imat će transparentan gradski proračun kako bi svi građani imali pristup svim detaljima prihoda i rashoda Grada. Kao prvi korak objavili smo cjelovito Izvješće o obavljanju poslova iz djelokruga gradonačelnika. Želja nam je da Pula ima apsolutno otvoren proračun po uzoru na grad Bjelovar“, rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Objavljeno izvješće na 600 stranica sadrži informacije o započetim projektima, informacije o planiranim projektima, financijskom stanju Grada, izvještaj lokalnog koordinatora za strateško planiranje, izvještaj o broju zaposlenih, kao i prikaz poslovanja 13 trgovačkih društava i 10 javnih ustanova čiji je osnivač Grad Pula.

„Mi ćemo kao nova gradska uprava nastaviti započete projekte, a nove projekte pravovremeno ćemo komunicirati s našim građanima. Uvijek ćemo pažljivo osluškivati njihove želje i potrebe. Bit ćemo kooperativni s jedinim ciljem prosperiteta građana i naše Pule“, poručio je gradonačelnik Zoričić. Izvješće o obavljanju poslova iz djelokruga gradonačelnika Grada Pule možete pronaći na poveznici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa