Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Lürssen otvara najmoderniji inženjerski centar u Rijeci, kako bi podržao rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Specijalizirani su za dizajn i proizvodnju megajahti, brodova i plovila obalne straže te pružanje sveobuhvatne usluge svojim klijentima nakon prodaje u vidu popravaka, preinaka, regularnog održavanja i globalne logističke podrške. Društvo kćer u početku će zapošljavati oko 40 kvalificiranih stručnjaka iz Hrvatske, a osnovan je kako bi podržao brodogradilišta Lürssen, Njemačka. Sada zapošljavaju Projektanta brodskih konstrukcija (m/ž), a potrebno je biti Stručni prvostupnik brodogradnje, Sveučilišni prvostupnik brodogradnje ili Magistar inženjer brodogradnje te vrlo dobro poznavati MS Office programski paket i ACAD. Ako si se našao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 18. lipnja.

KentBank moderna, univerzalna banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 15 poslovnica diljem Hrvatske, traži Asistenta voditelja poslovnog odnosa (m/ž) u Puli, Zagrebu i Osijeku. Posao uključuje osigurati optimalnu podršku Voditeljima poslovnog odnosa u redovnim rutinskim i operativnim poslovima u poslovanju s pravnim osobama. Ako imaš iskustva u bankarstvu vezano uz poslove s pravnim osobama i razumiješ regulativu i obveze prema klijentima, ovo je posao za tebe. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 16. lipnja.

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Trenutno su u potrazi za Radnikom na pripremi i eksploataciji sirovine (m/ž). Biti ćete dio tima rudarskog pogona na površinskom kopu u sklopu tvornice cementa u Koromačnu. Brinut ćete o drobljenju sirovine, utovaru, transportu sirovine i repromaterijala te dubinskom bušenju, a rad se odvija u 2 smjene. Potrebno je imati Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za rukovanje radnim strojevima (utovarivačem, damperom), a svoj životopis im možeš poslati do 16. lipnja.

 

RNC Solutions GmbH član je Roaming Networks Group koja posluje u Austriji i Njemačkoj. RNC Solutions je tvrtka koja kontinuirano otvara nova radna mjesta i specijalizirana je za planiranje i razvoj telekomunikacijske infrastrukture. Imaju preko 700 zaposlenika i rade u partnerstvu s 15 dobavljača. Sada su u potrazi za Senior Design Engineer / Senior inženjer projektantom (m/ž), a sve uvjete kao i pogodnosti, možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 22. lipnja.

Adriatic Kamp svoje poslovanje fokusira na pružanje usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama, a sada su im potrebni Domaćini / Domaćice u kampovima. Posao uključuje prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijse poslove, čišćenje mobilnih kućica i održavanje istih. Traže zaposlenike za Umag (Kamp Park Umag), Tar (Kamp Lanterna), Poreč (Kamp Bijela Uvala) i Rovinj (Kamp Polari). Neto primanja su 6.280,00kn (uračunat trošak toplog obroka), stimulacije. Ako tražiš sezonski posao, javiti im se možeš do 15. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa