Uživa u rodnoj Puli, a suprug Nataše Janjić dao je zanimljiv komentar

0
Lana Gojak Bajt (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Lana Gojak Bajt (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Lana Gojak Bajt tijekom prva dva mjeseca trudnoće imala je, izjavila je ranije, svakodnevne poslijepodnevne i večernje mučnine, no to je iza nje. Porođaj je sve bliži, a ona trenutno gušta u morskim radostima te je 'otvorila' ljetnu sezonu, piše tportal.

'Slavimo ulazak u 33 tjedan & dodatnih 10 kila sreće', opisala je fotografije na kojima pozira u narančastom kupaćem kostimu. Među prvim komentatorima javio joj se Nenad Medančić, ortoped i suprug njezine dobre prijateljice i kolegice Nataše Janjić Medančić. 'Samo 10', napisao joj je on, na što je Lana odgovorila uz smijeh: 'Za sada 10. Znam da se iz tvoje perspektive čini nemoguće'. Drugi su joj udjelili komplimente a neke je i zanimalo kojeg brenda je njezin badić.

 

Otkrila je da je obavila prvi ovogodišnji ulazak u more. 'Prvi kupanjac ovo ljeto! Nikad čudnije plivanje, laganini sam imala filing da ću se potopit', našalila se glumica na svoj račun. Prije toga je jednu fotografiju s plaže duhovito komentirala: 'Prošlo ljeto sam trazila stijene za skakanje na glavu, ovo ljeto ću se do mora spuštat po dupetu ili se pridružit babama na njihovim lokacijama', piše tportal.

Lana Gojak Bajt u Puli (foto: Instagram/tportal)

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR / RECEPCIONARKA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / SERVIRKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 31.08.2021.

ŠORIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA