Bulić: Ferića i Radolović koštalo odbijanje koalicije s HSU-om

0
Bruno Bulić
Bruno Bulić

Bivši predsjednik Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Bruno Bulić na svom Facebook profilu iznio je zanimljivo viđenje izbornih rezultata u Puli, Vodnjanu i županiji.

"Pula - Odbijena je koalicija sa HSU na jedan perfidan i pokvaren način. Glasovi koje je dobila HSU su mali ali dovoljni da gospođa Radolović ide u drugi krug. Sada je jasno da je ona žrtvovana da se "skine" IDS u Puli. Možda je ovako i bolje radi promjena koje će uslijediti, vidijeti ćemo. U svakom slučaju SDP je gubitnik.", napisao je Bulić.

 

"Vodnjan - Ove godine birači nisu imali prilike vidjeti nigdje na izbornom listiću SDP. Zašto? Vrh stranke na čelu sa Grbinom, Bassanese i Ferićem otkazao je višegodišnju koaliciju sa HSU pred same izbore, razbucao namjerno gradsku organizaciju SDP i uputio svoje ljude na Listu građana. Mjesto gradonačelnika nije bilo upitno obzirom da iza njega javno stoje vlasnici multinacionalne kompanije ali da smo ostali koalicijski partneri nitko ne bi imao apsolutnu većinu u Gradskom vijeću Vodnjana. To je taj SDP kojeg vodi Grbin i društvo. (Sada kada je Feriću trebala podrška dobio je šipak- izlaznost u Vodnjanu bila je 20,81% i sada plače da mu fali 54 glasa. Da su ti tvoji 'prijatelji' izašli u susret imao bi ih 100 više od Miletića.", smatra Bruno Bulić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa