neobična utrka u Vodnjanu

'Nakon ovog natjecanja u štiklama sumnjam da ću brzo naći curu'

0
Pobjednici utrke u štiklama
Pobjednici utrke u štiklama

Jedno je kada žena trči u štiklama a sasvim drugo kada to isto čini muškarac. U Vodnjanu je održana jedinstvena utrka u štiklama na 100 metara, za žene i muškarce, čak i bake,jedina takva u Hrvatskoj. I ne bi bilo ništa neobično da se na natjecanje nije prijavio gotovo jednak broj oba spola, odnosno 8 žena i šest muškaraca priredilo je pravi šou trčeći u vrtoglavim petama, za pobjedu, piše 24sata.

Muški pobjednik ovog neobičnog događaja je Luka Tukera (23) iz Novske, inače radnik na građevini u Puli. Prijavili su ga radni kolege, radi izazova. I prihvatio je. Čak štoviše, za dodatno uzbuđenje obukao je suknju i dobio štikle broj 43 koje je čvrsto pričvrstio selotejpom, da mu ne spadnu prilikom utrke, piše 24sata.

"Nemam curu, a nekako sumnjam da ću je nakon ovog natjecanja u štiklama brzo naći", kroz smijeh je rekao. Štikle su "rezervirane" za žene, pa je tako u ženskoj konkurenciji sigurnim "trkom" prema cilju, pobjedu odnijela 18-godišnja Elena Pucić iz Pule. Trčala je u uskoj, crnoj haljini i naravno štiklama. U fokus natjecanja ušla je i 54-godišnja baka Nensi Krizman iz Pule, koja je do cilja došla druga. , piše 24sata. (Foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa